Industriële automatisering

Industriële automatisering is een manier om kostenreductie, continuïteit, veiligheid en inzicht in het proces te realiseren. Hiervoor kan Wolfs elektro u van dienst zijn met een oplossing op maat. Want elke machine of proces is anders. We kunnen samen met u op zoek naar een passende oplossing of we kunnen u het werk compleet uit handen nemen.


Installatie

Wolfselektro kan u complete installatie voorzien, van het maken van beugels voor sensoren tot het instellen van diverse frequentie regelaars. We hebben ervaring in diverse industrieen zoals: Textiel, machinebouw, en voedingsindustrie.

Zowel het aanpassen van u bestaande installatie als het ontwerpen en maken van u nieuwe installatie is geen probleem voor ons. We luisteren naar u wensen en komen hierna met een passend ontwerp.

Software

Wolfselektro heeft ervaring met verschillende merken en types PLC en Touchpanels zoals ormon, Wincc flex, Siemens S7 1200 serie en S7 300 serie


Paneelbouw

Voor het bouwen van u panelen of verdelers kun u ook bij Wolfs elektro terecht. Engeneering hebben we zelf in huis om geheel naar u wensen een paneel of verdeler te kunnen bouwen.

Tekeningen worden geleverd in E-plan of Acad.

Bekijk alle referenties →

Wij zijn u graag van dienst met gepast advies en snelle service

Maak nu vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.
Gratis advies

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!